Οδηγίες εγγραφής για πελάτες χονδρικής.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην «Εγγραφή νέου μέλους»
  • Κάντε click στην επιλογή «Πελάτης Χονδρικής» στην επιλογή Ναι.
  • Συμπληρώστε τα πεδία που θα σας ζητηθούν.
  • Εντός λίγων λεπτών θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης της εγγραφής σας.
Εντός 24 ωρών θα εμφανίζονται οι τιμές χονδρικής, κάθε φορά που θα μπαίνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως μέλος, κάνοντας είσοδο στην ενότητα «Είσοδος μέλους».

Σας υπενθυμίζουμε ότι το ποσόν της πρώτης παραγγελίας ορίζεται στα 150 ευρώ (με ΦΠΑ). Ενώ για κάθε επόμενη παραγγελία δεν υπάρχει περιορισμός στο ελάχιστο ποσό. Οι τιμές που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ. Η παράδοση παραγγελιών γίνεται εντός 3-4 εργάσιμων ημερών (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών). Ο τρόπος αποστολής των εμπορευμάτων ορίζεται κατόπιν συνεννόησης.


Διαθέτουμε ποικιλία προϊόντων για χονδρική πώληση: γυναικεία αξεσουάρ, μπιζού, ανδρικά αξεσουάρ, βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, καρφίτσες, κορδόνια γυαλιών, σετ κοσμημάτων και μπιζού, αλυσίδες ποδιού, πασμίνες συνθετικές, μεταξωτές, βαμβακερές και λινές, εσάρπες μεταξωτές και συνθετικές, συνθετικά φουλάρια και μεταξωτά φουλάρια, μαντήλες συνθετικές και μεταξωτές, συνθετικές και δερμάτινες τσάντες, πορτοφόλια, κασκόλ και χειμερινά είδη. Επίσης διαθέτουμε με χονδρική πώληση διάφορα αξεσουάρ για τον άνδρα, όπως γραβάτες, ανδρικά φουλάρια, πορτοφόλια και κασκόλ καθώς και παδικά κοσμήματα.